donderdag 19 juli 2012

Nog even een klein berichtje, ben vandaag weer naar onze nieuwe aanwinst wezen kijken, na de vakantie kunnen we m ophalen en we noemen m ELMO.
Image and video hosting by TinyPic
Hallo Allemaal, Wilde een kaart maken voor een vriendin van me en kon ook gelijk meedoen aan de uitdaging van juli/ augustus van Kaarten maken met Tiets, dus twee vliegen in een klap, wilde m er niet eerder opzetten als dat ik m aan haar gegeven had, dus bij deze zet ik m er dan nu op.
Heb ook gelijk mn nieuwe doohickey van Magnolia gebruikt, en mn nieuwe me to you stempels. Bedankt weer voor alle complimentjes en tot een volgende keer weer. Image and video hosting by TinyPic

dinsdag 17 juli 2012

Goedemorgen, Vanwege t 8 jarig bestaan van Kaarten maken met Tiets, had Krista een digi geschonken en daaraan zat een wedstrijd vast om daar een kaart mee te maken, willen jullie zelf meegenieten van al dat moois wat Krista maakt, klik dan op de volgende link: http://saturated-canary.myshopify.com/collections/all. En hier dan mijn kaart en een close up van de stempel, ik heb m ingekleurd met Derwent, de mal is van Marianne Design en het papier is van Wild Rose Studio, Kalahari Dreams. Ook wil ik met deze kaart meedoen met de Zomerchallenge van Crealing, zie de link aan de rechterkant.
Hoop dat jullie m mooi vinden, was er zelf wel weer blij mee. Image and video hosting by TinyPic

zondag 15 juli 2012

Hallo Allemaal, Aangezien t vandaag weer niet zulk mooi weer was, heb ik aan de hand van de sketch van de feestweek bij de club Kaarten maken met Tiets, ze bestonden 8 jaar, deze kaart gemaakt,en natuurlijk ingekleurd met H2O's, verkrijgbaar bij t scraphuis, de bloemen heb ik naar een idee van de blog van Noor!design, hoop dat jullie m mooi vinden en weer bedankt ook voor alle voorgaande reacties en complimentjes.
Liefs en groetjes Elna.