donderdag 30 augustus 2012

Nou zo is t weken niets en zo drie dagen achter elkaar, hallo daar was ik weer, mn vriendin d'r dochtertje gaat naar de 'grote school', dus ik dacht ik maak een kaartje voor haar om haar veel plezier te wensen, eerst wilde t niet zo lukken want ik had een idee in mn hoofd, maar ik vond m te saai, maar op den duur kwam t er toch uit,dus bij deze.
Ben vandaag ook, op advies van de fysio, wezen lopen met nordic walking stokken, is best pittig hoor, maar schijnt goed te zijn voor je houding, dus ja dan moet dat maar he, misschien wordt ik dan sneller beter. Nou ik ga nog een beetje niets doen en uitrusten en dan eens kijken of ik nog een projectje op ga starten. Tot de volgende keer maar weer. Liefs en groetjes Elna.

woensdag 29 augustus 2012

Hallo, Ook vandaag ben ik weer een hele dag aan een kaart bezig geweest. Er stond nl nog een digi bij Tiets op de club,en ja aangezien die van Krista zo super zijn kan je niet anders dan ook daar weer een kaartje mee maken, hij is van Saturated Canary ook, kan t niet vaak genoeg zeggen, en binnenkort komen er van haar echte rubberen stempels uit ipv digi stamps.
Iedereen bedankt weer voor de lieve complimenten voor mn vorige kaartje, en tot een volgende keer weer. Liefs en groetjes Elna.

dinsdag 28 augustus 2012

Hallo weer, De volgende kaart die ik jullie ga laten zien heb ik gemaakt voor de uitdaging van de club Kaarten maken met Tiets, en wil ik ook inschrijven voor het blog:http://hetcanaryblog.blogspot.nl/ dus hier komen de foto's.
De tweede is een detail van de stempel van Saturated Canary, gemaakt door Krista, is ze niet schattig?? Het papier is van Marianne design en ik heb haar ondanks dat er copics in haar mandje zitten ingekleurd met Derwent, omdat ik met mijn printer niet met copics kan kleuren, dan vegen de lijnen door, maar ik hoop dat jullie m toch mooi vinden. Nou ik ga weer even rusten, met mn rug, helaas. Bedankt weer voor alle complimentjes en leuk dat ik er weer een paar volgers bij heb, tot een volgende keer weer. Liefs en groetjes Elna.

zondag 12 augustus 2012

Hallo allemaal, Weer terug van weggeweest, Elmo is nu in huis dus dan doe je niet zoveel he, maar toch heb ik van t weekend twee kerstkaartjes gemaak, had wat nieuwe bloemen en swirl mallen, dus die moesten natuurlijk gebruikt werden.
Hier de blauwe, heb ook nog een rode gemaakt, die ik misschien dinsdag samen met mn moeder en mn zus nog een keer ga maken, dus een soort van miniworkshopje.
MET DEZE TWEE KAARTEN WIL IK MEEDOEN AAN DE CREALING CHALLENGE VAN AUGUSTUS, MET ALS THEMA KERST, ZIE DE LINK AAN DE RECHTERKANT. Nou dit was t dan weer even, bedankt allemaal weer voor de berichtjes op de vorige kaarjtes, nog even een fotootje van Elmo erbij hoor, hij is zooooo stout hij kruipt achter de wasmachine en de vriezer en dan zijn we m smorgens wel eens kwijt. Zo ligt ie een hele middag bij me als ik zit te knutselen.
K zou m niet meer willen missen, tot de volgende keer weer. Liefs en groetjes Elna.