zondag 28 oktober 2012

Hallo Hier een kaartje die mijn zus Rian gemaakt heeft, ze wil graag meedoen aan een wedstrijd op hj en heeft zelf geen blog, dus zet ik m er bij mij op, geen probleem toch als hij maar zichtbaar is haar HJ naam is Salome, dus hierbij de foto. Het was een huwelijkscadeau en die bloemen zijn gevouwen vijfjes.
ga nu nog even een link maken op de hj blog en dan is t compleet. Liefs en groetjes Elna.

donderdag 25 oktober 2012

Hallo, T is weer al een poosje geleden dat ik er wat heb opgezet, maar ja we zijn dan ook een weekje naar Turkije geweest, maar hierbij komt eens iets anders, ik heb nl een Zeeuwse Hello Kitty ATC gemaakt, en daarop zit een kleine zeeuwse knoop van Fimo klei die ik op de beurs in Goes heb gekocht.
Ook heb ik nog wat bloemen kaarten gemaakt die zijn voor mijn doen wat simpel maar vind ze toch wel mooi.
Nou dat was t weer bedankt voor jullie berichtjes en bezoekjes weer, en tot een volgende keer.

donderdag 11 oktober 2012

Joepie, vandaag lekker naar de beurs in Goes, in de Grote Kerk, ben benieuwd of t wat is, als je ze mag geloven zijn er veel workshops en kramen, dus we zullen wel zien waar we mee thuis komen, ga lekker een dagje met mn moeder. Dus binnenkort kunnen jullie misschien wel weer een paar kaartjes verwachten,nog bedankt weer voor alle lieve reacties en tot snel weer. Liefs en groetjes Elna.

donderdag 4 oktober 2012

Nou ik kwam vanmorgen bij ons op t dorp bij de stoffen en wolwinkel en daar vond ik hele leuke knoopjes, ik moest nog een kaart maken omdat de jongste in de herfst- vakantie 13 wordt, hij leert voor kok, dus vond ik deze knoopjes wel heel toepasselijk en zo kwam er in mn koppie deze kaart op, de stemepel is een snoesje en t papier en lint komen van de boekenvoordeel, vond t wel een beetje gewaagd met dat roze, maar dacht dat moet kunnen he tegenwoordig. De tweede kaart is voor een lieve vriendin, die had ik al een poosje liggen, maar omdat ze 2 oktober pas jarig was kon ik m er niet eerder opzetten, nou hier komen ze dan weer, hoop dat jullie ze weer mooi vinden en bedankt weer voor alle reacties op mijn vorige kaarten.
De kaartenstandaard die bij de laatste kaart zit, is ook zelfgemaakt ik had t geluk dat ik m van iemand over kon nemen, zal m vast veel gaan gebruiken. Tot snel weer, Liefs en groetjes Elna.