zondag 30 december 2012

Nou ben vandaag lekker bezig geweest, had weer eens zin om mee te doen aan de uitdaging van de club Kaarten maken met Tiets voor dec/jan. vond m zelf wel heel leuk, maar heb t idee dat er nog wat mist.
Nu ga ik stoppen hoor voor vandaag, voel me toch nog niet lekker dus ga lekker in mn bedje tv kijken. Tot de volgende keer weer. Liefs en groetjes Elna.
Nou zo ben ik er heel lang niet en zo maak ik heel wat kaarten, maar heb gisteren nog een beetje geknutseld, is wel lekker even vakantie en dan lekker je hoofd leeg maken, door te knutselen. Heb een kaart gemaakt voor een vriendin, we doen een persoonlijke challenge en maken iedere maand een kaart, nou is deze pas voor februari, hoe kan t ook anders valentijn, maar heb m toch al af. En had een mooie stans van mn zus met een hekje en een poezenmal, dus dacht kom laat ik weer eens een huis maken. Dus hier komen ze weer, bedankt weer voor jullie vorige berichtjes en vind t fijn dat jullie zo af en toe eens langskomen om te kijken.
Tot snel weer, ga nu nog lekker effen knutsen. Liefs en groetjes Elna.

zaterdag 29 december 2012

Hallo, Hier weer eens een berichtje van mij, ben snot verkouden en heb een lekkere bijholte ontsteking, lang leve de vakantie, maar heb voor een lieve vriendin een beterschapskaart gemaakt, omdat ze een longontsteking heeft, dus ik wilde haar even een hart onder de riem steken. De mal is van Joy, met daarop de krans en bloemetjes van de mal van Cottage Cutz, en de bloem in het midden is er een van Marianne Design. Het papier is van de action, vond ik wel fleurig, de ticket mal is van Memory Box, die heb ik van mn moeder en mn zus voor de kerst gekregen, zal ook zeker veel gebruikt gaan worden, nou dit was t dan weer, hier komt de foto, bedankt weer voor alle lieve berichtjes.
Liefs en groetjes Elna.

zondag 2 december 2012

Hallo Allemaal, nou hier is dan t boek voor mn zus, hij lijkt wel wat op de eerste, maar er zitten toch wel wat andere dingen op. Ik heb hierbij ook weer de gratis digi gebruikt van Krista, http://www.saturatedcanary.blogspot.nl Saturated Canary, ik vond m zo leuk en hij paste er precies in. Hoop dat jullie deze ook weer mooi vinden, bedankt weer voor alle vorige reacties en tot snel weer.
Liefs en groetjes Elna.