zaterdag 30 maart 2013

Goedenavond, Heb nog zo'n paaskaartje gemaakt, maar dan in t blauw/groen, en heb ook nog een ATC gemaakt, de Tilda die erop staat heb ik op stempellinnen gekleurd, maar helaas op de verkeerde kant afgedrukt, maar ook dat kan ingekleurd worden zoals te zien is, t stempeltje links bovenin heb ik op de beurs gekocht en heb ik ook nog in koffie. Nou dit was t weer voor vandaag, bedankt allemaal voor de complimenten en t langskomen. Liefs en groetjes en fijne paasdagen. Elna.

zondag 24 maart 2013

Nou nog eentje dan, voor vandaag, dit vind ik zelf de mooiste kaart die ik ooit gemaakt heb, ben er zo superblij mee. Hoop dat jullie m ook mooi vinden. Liefs en groetjes en tot de volgende keer weer. Elna.
Zo vandaag weer eens een kaartje gemaakt, deze stempel van Gorjuss heb ik gekocht op de knotsgekke kaarten beurs, was super leuk en veel gekocht, veel inspiratie op gedaan. Deze kaart heb ik gemaakt voor een dochtertje van iemand van de club van Tiets, die ff een steuntje nodig had. Bedankt weer voor alle complimentjes. Liefs en groetjes Elna.

zondag 17 maart 2013

Hallo Hier was ik weer eens, heb nog een paar kerstkaartjes gemaakt voor de club, en ben ook bezig met paaskaartjes, hihihi, wat een tegenovergestelde wereld he, maar ja. Nou hier komen ze dan weer, bedankt allemaal voor alle complimentjes op mijn vorige kaarten. Liefs en groetjes en tot snel weer Elna.